Rólunk

A 2011. januárjában megalakult csoport tagjai – Farkasné Zsófi- Alima-, Kovács Krisztina –Johara-, Botka Gyöngyi- Ibeline-évek óta táncolnak már együtt.

Szeretnének példát mutatni arra, hogy a tánc szeretete által olyan női közösséget alkothatnak, ahol barátokat, sorstársakat találnak, egymást segítve, támogatva mindenki felfedezheti nőiességének új oldalait, ezáltal teljesebben élheti meg női szerepeit, a női lét minden hétköznapiságát és misztériumát.

Hisznek abban, hogy tudásukat, élményeiket másokkal megosztva feltöltődést, örömforrást biztosítsanak egy olyan közegben, ahol a közös tánc öröme túlmutat minden versengésen, rivalizáláson, ahol mindenki rátalál saját stílusára, amelyben mindenki a legjobbat hozhatja ki magából. Mindezt kortól és testalkattól függetlenül.

Fellépéseikkel az életörömöt és az igenis létező női összetartás, összetartozás élményét viszik el, legyen az nagyszabású országos vagy nemzetközi rendezvény, bál, esküvő, születésnap, vagy a legkisebb település falunapi rendezvénye. A tánc lelkünk megnyitása, melynek során igazi egyéniségünket tárjuk a világ felé.

A tánc folyamatosan áramló energia, amely önfeledt örömmel tölti el a táncost, aki ezt az örömöt adja ajándékba nézőinek. Így együtt lesznek részesei egy felemelő élménynek, amely nem ismer korlátokat.

Bemutatkozás: Ibeline - Alima - Johara